Alla inlägg under september 2006

Av Sofia - 23 september 2006 10:49

När jag ska börja min morgonrunda på nätet går de inte komma in på flertalet bloggar, KATASTROF! Ja visst är jag en aning patetisk, kretsar mitt liv kring bloggarna numera? ja en del av mitt liv såklart. Sambon fattar inte ett smack! Just på morgonen vill jag ju kunna klicka mig fram bland sidorna med allt tänkvärt och vackert ni därute delar med er av. Går inte de blir ju såklart min morgonrutin förstörd. Åh vad inrutat tänker vissa av er nu, jadå men de är en arbetsskada. Prova jobba med autister, då snackar vi skottskrutigt :) Jag får väl inse faktum att just nu kan jag inte besöka alla jag vill besöka. Som tröst ska jag ta mig en sväng på stan och börja letandet efter textilfärg. Blir att trycka idag, om allt jag ska ha finns vill säga.

ANNONS
Av Sofia - 22 september 2006 20:46

här om dagen städade jag klädkammaren. Helt otroligt vad man samlar på sig plagg som man aldrig använder/använt. Blev 2 papperspåsar med kläder och en påse med sängkläder och badlakan. kläderna var jag och lämnade till rödakorset idag och de andra fick lillebror ärva :) Han har ju inget eget hem ännu, men när den dagen kommer kan de ju vara skönt att slippa köpa allt nytt. Var en vända på systemet också, blir lika glad varje gång dom frågar efter leg. Man ser kanske inte så gammal ut iaf :) Blev "lätt" middag ikväll. Kotletter och en liten sallad. Jag plockade fram några gamla salladsbestick som jag tror jag fått av min moster. Jag är ju inne i en grön period både kost och inredningsmässigt så jag tyckte dom kom till sin rätt.Hoppas ni alla har en skön Fredagkväll och tack för alla era snälla kommentarer. Roligt att se att de finns likasinnade där ute :)

ANNONS
Av Sofia - 21 september 2006 20:01

Idag trillade sköna hem ner i brevlådan. Vad hittade jag där om inte ännu en tjusig gryta från La creuset. Jag är verkligen i behov av just en gryta, hur tur får man ha :)Bilden är inte den bästa, hoppas dock ni kan få en glimt av skönheten på spisen.

Av Sofia - 21 september 2006 19:28

Jag älskar Le creusets trådgårdskollektion, snacka om färgklick på spisen!

Av Sofia - 21 september 2006 17:37

Ingen trevlig dag idag alls. Bara regn regn regn. Tur man varit ledig och hunnit på stan lite (igen) :)Hittade oemotståndligt fina servetter, dom ropade mitt namn så...... En liten skål till eriks chilinötter också, de var ju rätt snällt av mig ( egentligen var de då för att den är grön och passar så bra i köket) tyckte han faktiskt.

Av Sofia - 21 september 2006 09:44

Jag har ju som sagt varit tvungen att lägga om kosten för magens skull. I morse ställde jag mig på vågen för skoj skull. -5,2 kg sen den 5 september. Tror inte de kan vara bara vätska för jag dricker bra mycket mer nu än jag någonsin gjort. Magen är stundvis mycket bättre och såhär pigg har jag inte varit på länge. Var kul att se att de även gett resultat på vågen omän jag inte direkt ser de i spegeln.

Av Sofia - 20 september 2006 21:28

Blev ett besök till optiker idag igen. Prövat ut nya linser, men dom funkade inte riktigt. Blink blink och helt plötsligt kunde en lins ligga på golvet. Nu tror jag dock jag hittat rätt sort :) När jag ändå var på stan så passade jag på att shoppa lite. Varit ute efter kuddfodral 70*70 i grönt, ej hittat några i den storleken. Idag på indiska hittade jag några som jag direkt föll för och dom var dessutom i rätt storlek. Jag slog till direkt, i kassan hittade jag en liten lykta som också fick följa med. De gröna prylarna var onödiga enligt min sambo, men totalt livsviktiga för mig (ja jo jag överdiver en smula) när jag väl funnit dem. På kvällspromenaden passade jag på att smyga in i en liten park och rycka några gröna kvistar. Får man väl troligen inte göra men jag bor i lägenhet, har ingen trädgård, så vad göra?! Blev grönt för hela slanten idag kan man säga.

Av Sofia - 19 september 2006 22:00

Jag känner mig extremt sugen på att göra tårtor just nu. Kan väl ha att göra med att jag inget sött ska äta. De är en evighet tills någon jag känner fyller år, kan ju inte bara ställa mig och göra tårtor om de inte finns någon åtgång på dem. Kreativiteten är på topp just på den fronten känner jag, de är just typiskt. Är väl bara sätta sig och vänta, undertiden tänka tillbaka på de sliskiga tårtor som varit :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se