Alla inlägg under september 2006

Av Sofia - 27 september 2006 14:51

För ett år sedan började jag beställa hudvårdsprodukter från ett finskt företag. De är inte många saker jag beställt som inte har varit tillfredsställande. Denna hudcremé är min absoluta favorit. Den luktar kaffe och kakao på ett lyxigt sätt. En fröjd att smörja in sig med, den drar in i huden direkt. Lämnar efter sig en behaglig doft som varar hela dagen.

ANNONS
Av Sofia - 26 september 2006 21:18

Hittade ett nytt grönt te idag. De heter som ovannämnt Citron yoghurt. Väldigt gott och rätt sött. Kanske inte direkt något att dricka till frukosten, men ett gott sällskapste.

ANNONS
Av Sofia - 26 september 2006 17:22

Sprang in på duka nu i eftermiddag. Kan inte påstå att de är den butik jag besöker mest. Idag gjorde jag dock några små fynd. Nya muggar samt två skålar med lock. Hatar plastfolie så locken till skålarna gjorde mig mest intresserad. Sen kan man ju kombinera dem rätt mycket. Lock på, lock av, lock som ljusfat, lock som potatisskalsfat. Ja de är ju bara ens fantasi som sätter gränser. Gillar färgen dessutom. Nu kommer vi till de bästa, jag betalade 139:- för 2 skålar 4 muggar och ett ljus. FYND FYND FYND!

Mio

Av Sofia - 26 september 2006 11:18

Gillar denna hallmöbel. Liten och enkel men ändå med lite förvaringsmöjlighet. Funkar ju perfekt om man bara ska ha den till gästerna ( eller som vi som bara är två). Mio/Uptown/3450:-

Av Sofia - 25 september 2006 22:03

Tänkte de kunde vara idé med en hälsokudde för bättre sömn. Kanske är de jag som är prinsessan på ärten, men gud så hård!!! Liknar de med att dunka ner huvudet på en tegelsten. De är förstås en vanesak som med allt annat. Verkar funka bra på sambon iaf. Inte vaknat av något timmerstocksdragande på två nätter nu.En manlig bekant berättade en rätt underhållande historia innehållande dessa kuddar. Hans fru hade vädrat deras kuddar ute i minusgrader. På natten så börjar givetvis hennes käre man/min vän att snarka något så in i hästväg. Vad gör hon om inte lyfter sin kudde och drämmer till honom i huvudet. Han vaknar upp och är säker på att hon är i färde med att utföra en mordhandling, med honom själv som offer. Summa kardemumma, ingen bra idé att slå någon med dessa kuddar. Allra minst om de varit ute på vädring och är fuktiga och om möjligt ännu hårdare än dom är normalt sett. Min sambo kan dock skatta sig lycklig. Jag praktiserar ej kuddkrig om nätterna, jag kör med spark vid höga snarkningar :)

Av Sofia - 25 september 2006 21:51

Köttfärssåsen:500g köttfärs ( jag rekomenderar älgfärs för den är mager)1förp tomatkross med chiliVitlök (så många klyftor du vill ha)Salt och peppar efter tycke och smakLasagneplattor fullkornSåsen:1förp oatly i mat (havregrädde)späd ut de med vatten och vispa ner lite mager ost. Red såsen med rismjöl blandat med vatten.När du varvat köttfärssåsen och plattorna färdigt avslutar du med lite riven ost.

Av Sofia - 24 september 2006 18:29

Då var de söndag igen. Förmiddagen var riktigt varm och de såg ut som att dagen skulle bli fin. De har inte varit jätte dåligt väder, men rätt så burrigt. Åkte iväg till ÖB för att införskaffa en ny balja. Vintern smyger sig sakta på och då är de aldrig dumt med fotbad. Håller på att göra höst på balkongen, fort är de gjort. Tömma lådor och krukor, diska upp dem och upp på vinden. Eftersom vi bor längst upp och balkongerna här inga tak har är de ingen idé att ha något där på hösten/vintern :( Snacka om att jag längtar tills vi bor i hus!Jag tänkte iaf ha en kruka vid dörren i trapphuset. Älskar ljung så något lite höst/vinteraktigt vill man ju gärna göra. Hittade en gammal ljuskopp ( ikea 5:- skulle jag tro) var sedan i skåpet och hittade lite tjockare ståltråd, de fick bli en ljuslykta de. Man tager vad man haver. Kan vara en idé att inte sätta ut något man är rädd om, mitt i allt får någon för sig att sno med sig det. Nu är de dags för en väldigt sen middag. Blir köttfärsbiffar med fetaost och persilja, potatis till de. Önskar er alla en skön kväll.

Av Sofia - 23 september 2006 16:29

Eftersom morgonen började sådär så har de hängt ett moln över mig. Tog mig ner på stan för att inhandla textilfärg och plast. Nä nu hade dom ju ingen hårdare plast så hur bra gick de då. Fick gå in på konstnärsaffären och köpa självhäftande glasplast. Funkade inte lika bra som schablonplast kan jag buttert meddela. Nåja fick några mönster gjorda iaf. Nackdelen är bara att mallen blir en engångs. Jag hade tänkt trycka ett helt tygstycke, nu blev de bara några små tavelmotiv. Får göra ett nytt försök till veckan.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se