Senaste inläggen

Av Sofia - 9 februari 2007 18:33

Hemma från Luleå igen. Tror ni maskinen fanns fast jag innan kollat så de hade den på lagret. NEJ inte det! Det vilar en förbannelse över mig och den där maskinen tror jag. De skulle iaf ringa måndag och meddela när det skulle få hem fler. Ska ha dem att skriva mitt namn på en av kartongerna undertiden jag har dem på tråden. Nästa gång ska jag banne mig ha en maskin med mig hem!Sambon är hemma igen och middagen är just avklarad. Hittade lite roliga ljus idag. Tulpaner som brinner, jag som älskar dessa blommor. Passande nu när vi går mot ljusare tider.Ha en underbar helg allesammans!

ANNONS
Av Sofia - 9 februari 2007 07:29

Andra veckan på nya jobbet är avslutad. Jag trivs som fisken i vattnet! I morgon är det dags för personalfest. Vi är några boenden som är inbokade på "Som de ska( eller kan) låta" Musikunderhållning där de inbjudna gästerna varierar. Imorgon är Tommy Nilsson där, inte mig emot. Det bjuds på middag och undertiden denna musikunderhållning där publiken får önska låtar. Det som varit på det säger är det är bra, ska bli kul att se. Idag ska jag iväg och försöka få köpt den där träningsmaskinen, eller rättare sagt en likvärdig. Sist sa de att maskinen skulle finnas på lager 24/1. När jag då ringde så hade de blivit uppskjuten leverans på den. Happ de är just min tur! Nu trodde de att den skulle finnas hos dem den 20/2 men det var inte säkert. Nä just de, har beslutat mig för att köpa en maskin på ett annat ställe istället. Snart beger jag och pappa oss till Luleå. Magen är inte stabil ( vad less jag blir!!!) så jag får nog strunta i att äta tills jag kommer hem. Jag SKA bara iväg och få mig den där maskinen NU! Jag återkommer. Här får ni något att lägga ögonen på. Känner ni hur vårkänslorna bubblar upp!?

ANNONS
Av Sofia - 8 februari 2007 14:08

Eftersom min mage krånglat/krånglar och allt jag stoppat/stoppar i mig rinner rakt igenom (ursäkta den informationen) har jag beslutat att hoppa över vägdagen i veckan. Jag vet av erfarenhet att vågen visar ett fantastiskt minus, men inte undra på när magen är så tom som den bara kan bli. Resultatet man får är inget att gå på, samma sekund som man får behålla maten så visar vågen något helt annat. Nu ska jag lägga mig och vila, känner mig som en disktrasa!Ni får ha en bra kväll!

Av Sofia - 7 februari 2007 11:32

Jag blir rent förbannad på alla dessa tidningar med SMALA modeller. Jag blir förbannad för att de sätter griller i våra hjärnor. Jag blir förbannad för att de finns unga människor som svälter sig i vårt samhället och i hela världen. Detta för att tidningarna visar upp bilder på modeller, modeller som inte ens i närheten ser ut så i verkliga livet. Det fixas och trixas med bilderna. Hemma på sina rum ligger tonåringarna och drömmer sig bort. Drömmer om den där smala midjan som i verkligheten inte ens existerar! Jag blir bara så förbannad!!!Artikel i aftonbladet

Av Sofia - 6 februari 2007 13:02

Jag är hopplös när jag ska sova. Det får inte vara för varmt, heller inte för kallt. Jag sover med sovrumsfönstret öppet året om. I morse var det dock lite väl friskt i rummet. Fönstret mötte värme och kyla. Jag tycker det är fantastiskt vackert! Inte lika vackert när det tinar och fönstret blir randigt dock. Jag ser därför till att njuta i just denna stund!

Av Sofia - 6 februari 2007 09:08

Idag visar termometern hela 23 grader kallt. När man öppnar dörren och drar in luften känns det nästan som att ett lock sätts för luftstrupen. Solen skiner och vårkänslorna spritter i kroppen. För om än det är kallt finns det inget bättre än dessa klara dagar. Titta vad som gömmer sig i den stora björken om somrarna. Det är bara nu när trädet är avklätt man kan se de trassliga bona. Hoppas ni alla får en bra Tisdag!

Av Sofia - 5 februari 2007 14:08

I lördags var det dags för kalas. I ett av paketen gömde sig denna lykta. Kul grej! Just nu är det glaskross och pärlor i den, men till helgen blir det att sätta ner en snittblomma och något grässtrå. Det är kul när man kan ändra efter tycke och smak! Sådana här saker passar mig perfekt, jag är rätt ombytlig av mig har jag fått höra :)

Av Sofia - 3 februari 2007 22:09

Förra veckan när jag och sambon var på Dollarstore fick han syn på detta ljus. Läste på förpackningen att ljuset skulle skifta färg när det var tänt, trodde faktiskt inte det skulle vara fullt såhär läckert. Rätt kul att ha tänt medans kvällarna fortfarande är mörka. Jag är inte mycket för saker som blinkar eller växlar utseende. Detta ljus är dock ytterst trevligt att fästa blicken på. Det blinkar inte utan tonar ut i en annan färg, mycket rogivande faktiskt!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se