Senaste inläggen

Av Sofia - 26 april 2007 11:59

Det är några veckor sedan jag vägde mig sist. Anledningen är att jag bara pendlade upp och ner 0,5kg. Jag höll på att tappa motivationen helt och hållet. Bestämde mig då för att strunta i vågen ett tag. Jag lägger energin på att träna istället för att oroa mig över vad vågen ska visa. Kanske visar vågen plus när det är dags att kliva upp på den igen, eller så får man sig ett behövligt minus. Jag mår iaf bra i kroppen och kläderna känns inte mindre, då får man vara nöjd :)

Tänker gå tillbaka till att väga mig varje torsdag när vi kommer hem från utlandet. Smart va, då har man ju då säkerligen gått upp! Fast då kan det ju vara bra att uppmärksamma det direkt så det inte skenar iväg.

Viktresan är ej över, inte heller har jag tagit pause från den. Jag har bara valt att inte stirra mig bild på vågen just nu. Jag var nästan manisk där ett tag. Tänk att det är så lätt att säga till andra att "jamen du vet muskler väger ju mer än fett" och "du ska inte bara gå efter vad vågen visar" Nä just det, lätt att ge andra råd, svårare att leva efter dem själv.

Jag kämpar vidare!

Av Sofia - 24 april 2007 18:15

Piteå kommun anordnar den 24 maj kommunjoggen. Det ger alla kommunanställda chansen att springa/gå/lunka 5km tillsammans. Man kan välja att delta enskillt eller i lag. På vårt jobb har vi bildat ett lag på 6 personer. Någon ska springa men jag tror de flesta av oss väljer att gå. Väl i mål får varje lag en picknickpåse. Man tilldeles nummerlappar som man bär under loppet, när man kommer i mål lämnas lappen in och man är med i en lottodragning. Brukar vara väldigt fina priser, bla resor.

I samband med denna jogg har Intersport tagit fram förmånliga erbjudanden på skor och träningskläder. Igår var jag och inhandlade ett par skor. Jag fick mig ett riktigt fint par löparskor för endast 680:- (ordinarie 1100:-) Det kallar jag bra affär!

 

Jag tycker verkligen det är trevligt att sånt här anordnas. Dels är det trevligt att göra något tillsammans med arbetskamraterna utanför jobbets väggar. När det dessutom har med motion att göra, ja det kan ju inte bli bättre!


Trevlig kväll på er! 
Av Sofia - 22 april 2007 16:55

På förmiddagen packade vi in oss i bilen och åkte ut till mamma och hennes man. Omän det blåste en aning så värmde solen gott.
Sambon och mammas man stod för att göra upp elden inför dagens korvgrillning.Fåglarna kvittrade glatt. Kanske var det tacksamma över sitt ny lilla röda hus.


Så blev det då dags för korvgrillningen, jag är som galen i grillad korv. Det är mysigt att sitta vid elden, sen smakar ju allt så gott ute i naturen! En trevlig dag i solen har det allt varit. Hoppas ni haft en skön söndag, med förhoppningsvis mycket sol.Även hönsen gottade sig i solen.

Av Sofia - 19 april 2007 22:25

Nu har jag och sambon bestämt oss, vi ska ta en vecka i solen.  Varken han eller jag kommer ha någon semester i sommar, så vi tar en minisemester nu i vår istället. Den 4 maj sätter vi oss på planet som skall ta oss till marmaris. Ska bli skönt med sol, bad och slapp. Det finns både inomhus och utomhus pool, jag kan inte annat än jubla! Motionen skall ju skötas omän jag är på semester.

Här skall vi bo, känns helt okej. Där har vi poolen som Fialotta kommer sköta morgonmotionen i.

Nästan så man kan hoppa ner i havet från balkongen, hur underbart är inte det! 


Jag längtar kan jag meddela. Skönt att få lite färg på sig innan sommaren.  Imorgon blir det att knalla på stan och kolla om man kan hitta sig någon ny bikini. De dryga 15kg har gjort att den bikini jag äger inte ser klok ut på mig längre. Håll tummarna, jag brukar ha väldiga problem att hitta något som sitter som det ska.

Av Sofia - 18 april 2007 11:57

Hej mina vänner. Jag lyser med min frånvaro, men jag är snart åter!(nu blev ni så glada att ni hoppar upp och ner va :D) Jag har börjat pilla på en ny blogg ( tar tid när man glömt alla komandon) återkommer med adressen inom snar framtid. Hoppas ni har det gott i vårsolen.


Kram på er alla! 

Av Sofia - 5 april 2007 22:05

Nu tittar jag in lite tvärt ( ej tillbaka till 100%)Cleo skrev att grönt får henne att tänka på mig. Det var roligt att höra! Jag har gjort några gröna inköp, vilken chock va!? :)En vas med grönt och gult mönster.Två ljuslyktor med grönt frostat glas.Tulpaner i massor, samtliga med gröna blad och stjälkar.Nu smyger jag iväg igen. Jag har mina ögon på er alla då och då, så fortsätt skriva och visa upp intressanta och vackra saker!Kram Fialotta

Av Sofia - 4 april 2007 20:55

Jag försvinner ett tag nu. Känner att jag inte hinner med någonting just nu. Jag hinner bara jobba och träna känns det som. Just nu är jag inne i ett riktigt träningsil. Jag vill helst träna flera gånger om dagen. Simmar jag på morgonen, vill jag ut och gå på kvällen. Ibland när jag jobbar hinner jag inte träna så mycket och då känns det rent ut HEMSKT i kroppen. Idag har jag varit ledig. Fått simmat 900 meter på morgonen och 1100 meter nu ikväll, lyckan i kroppen är total! :) Jag tänker lägga all tid på träning nu medans det känns så skönt och roligt som det gör. Det kommer alltid stunder då jag kommer tycka det är trist som bara den!Ha nu en riktigt skön påsk alla ni underbara människor!På återseende!Kram Fialotta

Av Sofia - 2 april 2007 21:37

Ikväll fick jag med sambon till badhuset. Han har inte varit heltänd på den idéen tidigare, men ikväll blev det av. Kul att motionera tillsammans. Jag jobbar hårt för att det ska bli en tur dit imorgon igen!Nu blir det sängen för mig. Jobb mellan 7-18 + 800 meter bröstsim har gjort kroppen sådär härligt mör.Fortsatt trevlig kväll på er!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se