Direktlänk till inlägg 30 januari 2008

Dagen med stort D närmar sig!

Av Sofia - 30 januari 2008 13:26

Ja egentligen finns det just nu två kommande dagar med stort D.

Först ut är Fredag den 1 Februari en extremt viktig dag att komma ihåg, Fialottan blir nämligen 28 år. Två år kvar till 30, jag hänger då inte med längre.


Nästa stora dag är Torsdag den 14e februari. Ja inte nog med att det är Alla Hjärtans Dag, denna dag ska vi dessutom på ultraljud och få se våran bebis. Vilken lyckodag!!!


Som om det inte var nog med det så ska vi flytta också. Ja här händer det grejer vill jag lova. Vi har hittat en bostadsrätt som vi föll för direkt.

En trea på 84kvm med datarum (sambon gillade det mest) badrum med plats för både skötbord och tvättmaskin (Fialottan gillade det mest) och torktumlare om vi vill ha det, hur skönt är inte det!?

Ett lite mindre sovrum till bebis och ett större till dennes föräldrar. Ljust och fint vardagsrum, lite mindre än det vi har nu, men vi har ju gjort oss av med lite möbler så det kommer bli så bra så. Kök med fullstor kyl och frys (JAAAAA) som om det inte var nog så finns det ju även en diskmaskin!!!!!

Åh jag längtar redan tills vi flyttar :)

Det är ett tag kvar, planerad flytt sker den 1 Maj så ni som tänkt hjälpa oss med detta tar det lugnt på valborgs!! Bror ringde nyss och meddelade att han hade pratat med våran hyresvärd om att få ta över våran lägenhet (smidigt) och de lät väldigt lovande. Ja det verkar ju som att allt löser sig rätt så smärtfritt, än sålänge :)


Idag dansar jag ner för alla trappor ner till tvättstugan, och detta bara för att jag vet att snart slipper jag springa upp och ner för att tvätta :) 


 

 
 
beet

beet

30 januari 2008 14:30

Måste ju erkänna att tanken har slagit mig! Jag tror helt enkelt jag får börja äta mer "bra" fett kanske :) Tack för tipset!

http://beet.bloggagratis.se

 
Vickan

Vickan

30 januari 2008 14:38

Härligt med större lya!

Vi hänger varann i hasorna på Bloggagratis besökstopp idag! Hehe...

http://vickansvardagsrum.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Vickan

30 januari 2008 23:41

Få besökare?? Jag tycker att det är jättemånga!! :)

Kul att du gillar sovrummet!

 
Manne

Manne

31 januari 2008 12:51

Gott att se att det rör sig i en härlig riktning i ditt/ert liv!!
Grattis till nya lya, och hoppas att allt får vara hyvens fram till flytt och annat.

I'll be back....

Kram!

http://one2many.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

31 januari 2008 21:39

Det är GULD att ha tvätt och tork i lägenheten när man har småbarn. BAra så liksom att man faktiskt behöver slänga in enstaka nerspydda plagg och sådant!
Så spännande med utraljud, du får skvallra om det sen =)

http://www.hos-emen.se

 
Ingen bild

Fisken

1 februari 2008 15:10

Grattis till eran nya bostad , hoppas ni kommer trivas. Grattis på din födelsedag oxå!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 26 januari 2012 00:18

Måste bara kolla om den fortfarande funkar den lilla bortglömda bloggen....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:29

Förra veckan var vi nere i Västerbotten hos sambons föräldrar. Eftersom de blir ett tag mellan gångerna man är ner så hamnar Nils automatiskt i super focus. En vecka där nere med människor som konstant roar honom till max, ja han är ju i himmelriket....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:25

Jaha då var de ju då igår dags att åter ställa sig på vågen. Två veckr sedan sist, jag var säker på ett minus, men där fick jag mig! +1kg visade vågen och då vägde jag mig TRE ggr. Fy tusan också, men de är rödvecka så har jag tur beror pluset på det...

Av Sofia - 5 mars 2009 13:38

Det blir ingen vägning denna Torsdag då vi är nere i västerbotten hos svärfars. Till veckan blir det dock att kliva upp på vågen igen, hoppas de visar jätte minus då när det gått två veckor. Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från helgen, men det v...

Av Sofia - 26 februari 2009 18:58

Ja jag kör vidare på att väga mig på Torsdagar. Det är ju nudå vecka 2, men jag börjar med att redovisa förra veckans resultat.   Det blev en bra start med hela -1,9kg. Det får jag ju lov att vara nöjd med. Denna vecka blev det inte lika stort wow, m...

Ovido - Quiz & Flashcards