Alla inlägg den 25 juli 2007

Av Sofia - 25 juli 2007 23:31

Jodå jag lever, omän knappt. Senaste tiden har jag tillbringat med att springa hos läkaren, jobba, väntat på provsvar och SOVIT! Trött trött trött är det ord som beskriver mig bäst just nu. Ingen energi till något annat än det absolut nödvändigaste.


Fick en tid hos läkaren (samma som jag träffade sist, helt otroligt!) förra tisdagen. Äntligen blev det taget en massa prover. De skickades iväg till labbet med en AKUT-lapp påklistrad. Jag fick veta av läkaren att han misstänkte en kronisksjukdom, hur kul var det. Gick som på nålar ända tills i måndags då han hörde av sig igen. De hade hittat massa bakterier som ätit sig in i väggarna. Jag drog en lättad suck, då var det inte sjukdomen han pratade om. Han behövde mer specifika svar från labbet, bakteriegrupper osv, svar skulle jag få inom två dagar. Idag kom samtalet, de hade hittat så extremt många olika elaka bakterier att varken läkaren eller labbet någonsin hade varit med om något liknande. Jaha då var man ett unikt fall och genast blir man tagen på allvar, känns både skönt och skrämmande. Han sa dock att som de såg ut hade jag dragit på mig denna sjukdom pga att jag gått med infektion så länge, förmodligen sedan 2004 då jag opererades för cellförändringar. Det är ju helt jävla OTROLIGT, jag blir så förbannad. Jag lider nu för något dom missade att kolla då, dessutom har jag då förmodligen dragit på mig en sjukdom som inget säkert botemedel finns för. Det är ju så man vill grina.


Jag ska iaf få komma till läkaren på fredag och påbörja behandling, sen får tiden utvisa vilka skador urinvägarna tagit.


Som att inte allt detta var nog, har gått upp 6kg de senaste 2 månaderna. Ingen ork till att motionera, jag försöker att inte tänka på det för tillfället. Bäst är väl att lägga energi och focus på att bli frisk (så gott det går) sen får jag ta tag i motionen, men det känns ändå så fruktansvärt surt!


Jag hoppas att jag inom en snar framtid är tillbaka, frisk och med massa energi.


Kram på er!

Skapa flashcards