Direktlänk till inlägg 25 januari 2007

Veckans nya vikt...

Av Sofia - 25 januari 2007 09:40

Torsdag IGEN!!! Vågen visade -0,4kg det blir totalt -15,7kg och jag är väl sådär nöjd. Nåja jag har iaf ätit bra och motionerat bra. Jag tog på mig ett par byxor jag hade i somras, de var 15cm för stora i midjan! Jag överlever det lilla minuset denna vecka, behöver bara tänka på de där byxorna så blir jag glad :)

 
 
Angelica

Angelica

25 januari 2007 10:00

Kanon ju! :) Du är så duktig! Jag blir lite avis, jag har totalt gått och slappat till mig. Vet inte hur jag ska finna motivationen igen.

http://www.angelicas.webblogg.se

 
Manne

Manne

25 januari 2007 10:25

Hel rätt!

När man inte känner att man kommit tillräckligt, ta fram de kläder du hade förut.
Gör det ibland, och inser att en kostym som var liten för mig i storlek C60 är lite, lite mer än min C54/56 idag...

Grattis, bra kämpat!

http://one2many.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

25 januari 2007 10:28

du har ju gått ner närmare ett halvt kilo påen vecka! Det är fantastiskt att du fortfarande går ner så mycket i veckan! Det passar nog bra tat du ska börja träna för ju mindre du har kvar att gå ner desto svårare kommer det att bli. Kanske inte var så uppmuntrande. Men så var det i alla fall för mej. Jag gick ner 25 kilo och sen har det inte velat röra sej.
Du är jätteduktig i alla fall!
Men jag tänker all den här förändringen du har gjort med maten med alla mjölkprodukter osv, ska du börja att äta det igen sen när du är nöjd med vikten eller ska du alltid hålle dej undan det sen?
Kram på dej!

http://emen.blogg

 
Ingen bild

Malin

25 januari 2007 11:16

Men gumma...nu ser du till att vara nöjd med det där minuset!
För tusan, nästan ett halvt kilo.
Kanonbra ju!
Nu tuffar vi vidare i våra viktresor!
Tuff tuff!
Pratas sen....kram på dig

 
Ingen bild

Tomten

25 januari 2007 13:04

0.4 kilogram per vecka blir -19 kg när tomten nästa gång. Inte illa.
Hohoho

 
miranda

miranda

25 januari 2007 17:35

Ahh men grattis, du är ju så duktig! :)

http://www.filmi.se

 
cleo

cleo

25 januari 2007 17:51

Imponerande. Jag säger bara det, imponerande! Och grattis!

http://cleopethra.blogg.se

 
Anna-Lena

Anna-Lena

25 januari 2007 18:08

Jag är oxå imponerad! Drygt 15 kg- det är ju kanon!
Ha en trevlig kväll:)

http://annalena.webblogg.se

 
Ingen bild

fialotta

25 januari 2007 18:53

Angelica: Tack! Det är svårt när motivationen lyser med sin frånvaro, de händer mig minst en gång i veckan! Då måste man släpa sig ut och motioner iaf, sen känns de bättre igen :)

Manne: Jamen absolut! Det är underbart att ta fram de där gamla kläderna, jag blir så peppad av det! Tack! Kampen fortsätter :)

Maria: Jao man kan inte alltid gå ner så mycket. Slår jag ihop det med förra veckan så blir det 1,9kg på 2 veckor och mer ska man ju inte gå ner i snitt. Jo det känns bra att komma igång med träning som formar kroppen lite, omän promenaderna gör mycket. Jag kommer alltid fortsätta med denna kost, jag gör det för magen inte för viktnedgången. Många av de mjölkfia produkterna är ju nyttigare så så sett är det ju bara bra. Jag fuskar med creme fraiche ibland, men bara ibland. Magen mår bättre utan och då ska jag inte plåga den i onödan. Jag har så många kilon kvar att gå ner så det vore ju f-n om det skulle börja gå sakta redan. Jag håller fast vid att så länge man har överskott att ta av och sköter sin kost och motion så går det hysat snabbt neråt. De är ju söta fusk som gör att de går sakta isf. Tack snälla du och kram! Hur går det för dig förresten?

Malin: Ja jag tänker vara nöjd, de är ett minus iaf :) Man önskar ju att det var ett x2000 man åkte i ibland, men man får vara nöjd med det sakta tuffande tåget :D Kram!

Tomten: Ja det har du rätt i, jag hoppas det ska ha försvunnit lite fler kilon än så till nästa jul, men man får ta de som det kommer.

Miranda: Tack snälla!

Cleo: Tack! Hur går det för dig?

Anna-Lena: Tack! Trevlig kväll på dig med!

 
Magda

Magda

25 januari 2007 19:10

Jag glömde ju att fråga om vikten när vi talades vid! Ser nu att du fått ännu ett minus. Det är ju kanon! :)

http://magda.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

25 januari 2007 22:04

Jag går ju bara UPP igen... Men det kan vara mycket på grund av träningen och att jag samlar mycket vatten. Men som sagt gick jag ner 25 kilo ganska så stadigt i 6-7 månader och sen blev det bara stopp. Fast jag unnade mej mycket gott då också. Just nu är jag fast i en svacka som varat ett tag. Mycket mackor och sånt i brist på ork att laga mat. Så spökar magkatarren också, och då måste jag äta något för att lugna det. Tyvärr är det ju så. Men iom träningen nu så hoppas jag bli finare i kroppen =)

Kram på dej!

http://emen.blogg

 
Christina

Christina

26 januari 2007 11:09

Grattis igen!!! Det är inte ALLS ett litet minus! Det är minus. Det är vad som räknas ... mål måste vara lite elastiska ibland ;) Du är SÅ duktig!!

http://solusfemina.squarespace.com

 
Chrissie

Chrissie

26 januari 2007 15:07

Grattis till dig! Nästan ett halvkilo under en vecka är ju inte så lite.
Ha en toppenhelg! Kram Chrissie

http://chrissie.blogg.se

 
Trolda

Trolda

26 januari 2007 18:08

Jamen, du är ju så fantastiskt duktig!!!Jag tycker du absolut skall vara glad för det också! Allt sammantaget...En MASSA kilon som försvunnit!GRATTIS!

Trolda - trevlig MYS-helg på dig o sambon nu!

http://trolda.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 26 januari 2012 00:18

Måste bara kolla om den fortfarande funkar den lilla bortglömda bloggen....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:29

Förra veckan var vi nere i Västerbotten hos sambons föräldrar. Eftersom de blir ett tag mellan gångerna man är ner så hamnar Nils automatiskt i super focus. En vecka där nere med människor som konstant roar honom till max, ja han är ju i himmelriket....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:25

Jaha då var de ju då igår dags att åter ställa sig på vågen. Två veckr sedan sist, jag var säker på ett minus, men där fick jag mig! +1kg visade vågen och då vägde jag mig TRE ggr. Fy tusan också, men de är rödvecka så har jag tur beror pluset på det...

Av Sofia - 5 mars 2009 13:38

Det blir ingen vägning denna Torsdag då vi är nere i västerbotten hos svärfars. Till veckan blir det dock att kliva upp på vågen igen, hoppas de visar jätte minus då när det gått två veckor. Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från helgen, men det v...

Av Sofia - 26 februari 2009 18:58

Ja jag kör vidare på att väga mig på Torsdagar. Det är ju nudå vecka 2, men jag börjar med att redovisa förra veckans resultat.   Det blev en bra start med hela -1,9kg. Det får jag ju lov att vara nöjd med. Denna vecka blev det inte lika stort wow, m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se