Alla inlägg under oktober 2006

Av Sofia - 6 oktober 2006 19:47

Måste bara ge ett tips. Ikea har skärbrädor som är böjbara(jo jag vet att de funnits en evighet) personen bakom dem är ju ett geni. Jag var skeptisk i början men nu använder jag dem varje dag. Är ju så irriterande när man ska skrapa ner de man skurit i en skål och allt hamnar utanför. Jag är även lite av en tupperware fantast. Kylskåpens salladslådor tycker jag är lite smått äckliga. Sist jag var på party så inhandlade jag en Fridgesmart. Håller grönsakerna fina väldigt länge. Dessutom slipper man slänga första gurkbiten (oftast blir ju en gurka man skurit i rätt läbbig när man sedan låter den ligga i kylen) blir ingen torr hinna. Så mina systrar ( många av oss är ju kaniner numera) denna kan jag varmt rekomendera om ni inte redan har den.

ANNONS
Av Sofia - 5 oktober 2006 22:31

Senast i morse klagade sambon över skåpet vi har b.l.a tandborstarna i. Han tyckte dom skulle haft en annan plats. När jag gick in på Blueboxhittade jag genast lösningen. Läcker ersättare som ger tandborstmuggen pension. Fanns annat i samma serie som ni kan se nedan.

ANNONS
Av Sofia - 5 oktober 2006 22:06

Får jag fresta med bäddset ANASTASIA, finns i tre färger och kan inhandlas till kampanjpris (ordinariepris 399:- kampanjpriset 299:-)på .EM just nu.

Av Sofia - 5 oktober 2006 09:43

I morse var de dags för vägning igen. -0,2kg bara men jag har iaf spräck 7kg gränsen. De är totalt -7,1kg på 4 veckor och 2 dagar (den totala minskningen är jag rätt nöjd med). Är inte speciellt nöjd med att de var sådan liten minskning men men. De är dags för röda veckan, kanske har de med de att göra eller så har de bara gått väldigt trögt den gångna veckan. Får väl nöja mig med att de är minus istället för plus iaf.

Av Sofia - 4 oktober 2006 14:26

Som om man inte redan är sötsugen så de räcker. Alltid är de ju då något som ska fresta en. Jag försöker dock hålla mig från de söta och skam den som ger sig :) Ät många bullar ni som kan/får. Vad de gäller oss andra (vet att jag ej är ensam) så tar vi oss igenom denna dagen också, STÅ EMOT!

Av Sofia - 4 oktober 2006 11:19

Pedagogförlaget har flera trevliga små (present)böcker. Böckerna är fyllda med mysiga bilder och kloka/tänkvärda ord.Ur boken Kärlek!Kärleken är ett tillstånddär till och medegoistenglömmer sig själv.Kärlek och förnuft ärför evigt varandras fiender.Ur boken Lycka!Måtte du hitta de små stigarsom livas upp av fågelsångoch som kantas av blommorsom andra aldrig ser.

Av Sofia - 4 oktober 2006 10:39

Blueboxfinns dessa handdukar för 98:-/st. Till dem kan man köpa en matchande disktrasa för 25:-. Design Ulrika Elofsson. Själv hade jag gärna velat ha mönstret på en tapet.

Av Sofia - 3 oktober 2006 23:42

Sugen på att göra om. Surfat runt ikväll för inspiration. Såklart hittar man ju alltid något man blir sugen på. Internet är guds gåva till kvinnan, håller ni inte med!?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se