Alla inlägg under oktober 2006

Av Sofia - 19 oktober 2006 22:07

Vill bara tacka er alla för att ni säger snälla och kloka ord till mig idag. Jag uppskattar de massvis, nu känns de bra mycket bättre än vad de gjorde imorse. Kram på er alla!

ANNONS
Av Sofia - 19 oktober 2006 09:27

Ja då var de torsdag igen, ställde mig på vågen och den visade -0,7. Denna gången är jag inte alls nöjd, fast jag spräckt en gräns till. Det är -9kg på 6 veckor och 2 dagar. Klart jag borde vara nöjd, men när jag ser mig i spegeln så ser jag ingen förändring och då känns allt hopplöst. Just nu är jag i stort behov av pepp från er systrar. Jag kommer inte sluta, denna kosten får jag ju äta livet ut för min mages skull, men ja just nu känns allt hopplöst iaf.

ANNONS
Av Sofia - 18 oktober 2006 18:14

Favorittidning: Sköna hemFavoritplagg i garderoben just nu: En tunika i svart och grått som ännu inte sitter braByter gärna garderob med: Marge HelgenbergerVanligaste färgen på mina kläder: svartSminktips till allmänheten: Måla med måttaMitt rum kan beskrivas som: StädatMig själv med tre ord: Snäll, bestämd och lite för pedantisk ( enligt min sambo)Jag tränar: Promenerar dagligen oftastJag ville bli när jag var liten: BarnläkareNu vill jag bli: Mer kreativHumör just nu: UppåtÄr det nåt du absolut inte äter: BrunabönerHur många kuddar sover du med: Oftast två, ibland ingenMorgon- eller nattmänniska: Både ochSparare eller slösare: Rätt slösaktigBästa film: Lost in translationBio eller promenad: PromenadÄr du kittlig: GaletStörsta svaghet: Svårt att lita på människorDet här är jag bra på: Hålla ordning, sy gardiner, baka tårtor, pyssla, bry mig om, lyssna på problem utan att försöka lösa dem.Chips, morötter eller godis: MorötterStökigt eller välstädat? (ditt rum) : VälstädatKaffe, te eller inget: TeHar du en besatthet: Hm......nja, blogga kanske :)Jag utmanar Maria

Av Sofia - 18 oktober 2006 14:44

Igår var de ljuslytor. Idag tog jag mig an teburken, samma stil som lyktorna eftersom de ska stå bredvid varandra på köksbänken ( eller rättare sagt dom står redan där) Nu måste jag bara gå och köpa te, massa te - väldigt stor burk!!!! Tur de är höst, konsumerar mängder av te nu :) Ja bilderna blir ju som vanligt inte bra, kameran sjunger verkligen på sista refrängen nu.

Av Sofia - 18 oktober 2006 10:57

Jag blir lyrisk varje gång jag besöker Kosta Boda sidan.Finns så mycket vackert, själv kommer jag skriva upp Swedish horse (formgivare Anna Ehrner) på min önskelista till jul.Cleo kom att tänka på dig när jag såg fatet längst upp till vänster, kanske för att du tidigare bloggat om ett skrivbord som var inspirerat av rymden. Fick lite samma känsla av detta fat.

Av Sofia - 17 oktober 2006 20:07

Kände ett stort behov av att pyssla ikväll. Blev ljuslyktor igen, var på hobby affären och hittade en ny färg som man kan måla på de flesta material. Imorgon tänkte jag ge mig på att göra en lite roligare teburk.

Av Sofia - 17 oktober 2006 18:11

Skala och kärna ur äpplena.Ställ dem i en panna.Fyll hålen i äpplena till hälften med råsocker.Tillsätt vatten, de ska täcka ca 1cm av äpplena.Skär ner små klickar av margarin mellan äpplena och en liten klick på varje äpple.Strö kanel och ströbröd över äpplena.Ställ pannan med locket på på kall platta och vrid på 2an, låt koka i ca 20-30min.Servera varma med glass eller vaniljsås till.Lycka till!

Av Sofia - 17 oktober 2006 10:15

Han var den förste att se mig, älska migHan lärde mig att gå framåt inte bakåtHan fanns där när jag behövde honomHan finns fortfarande där när jag behöver honomHan är den människa jag med säkerhet alltid kommer älskaHan är min pappa

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se