Alla inlägg under oktober 2006

Av Sofia - 27 oktober 2006 16:09

Ja nu har ovädret kommit,de väntas bli mycket värre under kvällen och natten. Här inne i stan skottas det, men 10min senare syns det inte. Tur man gjort sina ärenden och nu kan hålla sig inne resten av dagen.

ANNONS
Av Sofia - 27 oktober 2006 10:02

Är det så att vi numera sällan behåller känslorna för oss själva. Har vi idag kommit till den punkt, då vår känsla behöver bekräftelse från omvärlden?Glädje, sorg, ilska, besvikelse, när känslan når oss växer behovet av att dela den med någon - få den bekräftad - Ett samtal till en vän, ett sms,skicka ett mail eller skriva ett inlägg i bloggen.Går vi från "jag känner något" till " jag vill känna något, och måste därför prata med någon"Har vi idag inte tiden att, sätta oss ner, låta känslan sjunka in, förstå den -och skulle vi isf fortfarande känna behovet av att få den bekräftad?Eller är de så att fast vi går igenom tanke-processen, ser vi en stor fördel med att kunna dela de vi känner med andra. Är det kanske först då vi inser - jag är inte ensam om att känna denna känsla.Något att tänka på en fredag som denna, då snön yr och vinden viner./Fialottan som grubblar

ANNONS
Av Sofia - 26 oktober 2006 20:46

Idag kom den!!! Boken jag längtat så mycket efter. Jobbar ens hjärna i 190 annars, vill jag lova att öppnar man denna bok börjar den jobba de dubbla!!! Mönster, färgsättningar, möbler den innehåller SÅ mycket vackert.

Av Sofia - 26 oktober 2006 13:19

På SMHI varnar dom för den kommande stormen!Varning Klass 2 stora snömängder/drivbildningSnöfall från fredag morgon och minst ett dygn framåt som kan ge 20-40 cm. mest i de södra delarna. Vinden ökar till byig frisk vilket kan medföra drivbildning. Klass 2: Väderutveckling väntas som kan innebära fara för allmänheten, stora materiella skador och stora störningar i viktiga samhällsfunktioner.Får väl visa en efter-bild om de nu blir någon storm.

Av Sofia - 26 oktober 2006 09:41

När jag var liten och gick på dagis fick vi ofta måla sockermålningar. Det är rätt roligt även som vuxen, fast jag tror faktisk jag var bättre på det som barn :)Tänkte att det kunde ju bli rätt fint som bakgrund på svartvita kort (Omän detta kort är mer gråsvart), här är resultatet.

Av Sofia - 25 oktober 2006 22:03

Idag har jag levt på te och skorpor, inte drömmen direkt.Ska ta mig en sista tekopp innan sängen. Trött fast jag inte fått något gjort. Hoppas på en bättre dag imorgon. Hoppas ni har en skön kväll och att ni får en god natt!(Jisses att Paint är så kul, de hade jag helt glömt :D )

Av Sofia - 25 oktober 2006 18:40

Jo jag har lite att göra, Maria kommenterade att de var ny bakgrund så fort hon var in. Det stämmer ju bra det :) Var tvungen att sjukskriva mig idag för jag har en mage som inte vill vara en del av mig. Springer mellan toan och dator, lite mycket information kanske men de bjuder jag på :DSå för att fördriva lite tid sitter jag i paint och leker. Barn på nytt kan man säga. Kanske man skulle göra underlägg och servettringar av något eget mönster, då blir de ju genast personligare :)

Av Sofia - 25 oktober 2006 09:09

Jag har ju egentligen vägdag imorgon, men eftersom jag börjar jobba väldigt tidigt är jag rädd att jag ska missa det på morgonen i all stress, därför blir det idag istället. Nästa vecka är det Torsdag som gäller igen. Vågen visade -0,5kg det är totalt -9,5kg på 7 veckor och 1 dag. Jag är väl hyfsat nöjd iaf. Har väl börjat inse att rasa i vikt bara ger en en dallrig kropp, de vill jag ju inte ha. Hoppas dock jag spräcker 10kg gränsen nästa vecka, annars blir jag lite besviken.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se