Direktlänk till inlägg 27 oktober 2006

Äntligen fick jag upp ögonen.....

Av Sofia - 27 oktober 2006 22:49

Jag har klagat både här och bland mina nära och kära om min oförmåga att se någon förändring på min kropp. Idag fick jag upp ögonen! Var på stan och skulle ha tag i något mysigt och varmt att ha på mig på kvällarna. Där hängde den där plommonfärgade koftan med ribbstickade mjuka sköna ärmar. Den har funnits ett bra tag och jag har prövat den förr, då satt den som ett korvskinn över den runda baken. Idag kunde jag inte låta bli utan var bara tvungen att testa den en gång till. Nämen va, hallå!!! Den passar - inte trång över (den fortfarande för runda) rumpan. Jag log ett brett leende mot mig själv i provhyttens spegel. Dessa 9,5kg mindre märks trots att jag inte ser de i spegeln. För första gången sen kilona börjat försvinna kan jag ärligt säga, jag är stolt över mig själv! Orden studsar runt som rosa bomull i mitt huvud :) Jag är stolt över mig själv!

 
ANNONS
 
Therese

Therese

28 oktober 2006 02:02

Kanon tjejen..
Det är klart att du ska vara stolt.
Glad för din skull :)

http://theaa.blogg.se

 
Maria

Maria

28 oktober 2006 06:26

Jippi! Där ser du att allt slit lönar sig! Grattis!

http://www.emen.blogg.se

 
Magda

Magda

28 oktober 2006 09:50

Klart du ska vara stolt! Det kommer bara att bli roligare att köpa kläder ska du se!

http://magda.bloggagratis.se

 
cleo

cleo

28 oktober 2006 09:59

Yes! Var stolt. Jag önskar jag kunde säga detsamma, men mina kilon verkar ha fastnat för gott, ve och fasa! :-) Hur är boken?

http://cleopethra.blogg.se

 
Ingen bild

Fialotta

28 oktober 2006 10:56

Therese: Tack vännen, och jo det är klart vi alla som kämpar ska vara stolta. Vi är super duktiga!! Var verkligen ett framsteg för mig att komma till den punkt då jag kunde säga till mig själv "jag är stolt" :)


Maria: Ja nu känns det verkligen som de lönat sig! Och du kolla in bakgrunden, jag vet någon som fyller år idag!!!!

Magda: Tack vännen! Jo igår blev jag ju hela lyrisk av att gå bland kläder när jag hade upptäckt detta. Ska inte köpa något mer nu för de är ju ändå inte kläder man kommer ha sen.

Cleo: Tack! Det fiffiga är att du kan, bara du vill :) Jag var ju jordens godismonster och älskade allt onyttigt. Jag vet att det går! Du jag tror faktiskt du skulle älska boken, om jag tänker på vad du bloggar om ibland så bara måste du ha boken :) Bilderna är så vackra, mönsterkombinationer som bara är wow - lägg till all historia på det så....den är BRA. Ska se om jag kan bjuda på en tjuvtitt i den (om kameran tar hyfsade bilder vill säga) med lite tillhörande text.

 
miranda

miranda

28 oktober 2006 11:38

ah grattis, va kul!! :) Och du ska ju vara jätte stolt, du har blivit av med 9,5 kilo. Det är ju SKIT BRA gjort!!

http://www.miranda.blogg.se

 
Maria

Maria

28 oktober 2006 11:39

HAHAHA! Herregud! Tack så mycket, vilken grej! =)=)=)

http://www.emen.blogg.se

 
Ingen bild

Fialotta

28 oktober 2006 11:44

Miranda: Tack så mycket!

Maria: Ja vad gör man inte för den trevliga tjejen från gbg :) Har bakat tårtan själv, stått uppe halva natten ( nä okej då, den där tårtan bakade jag för ett bra tag sedan) bara för din skull. Hoppas du får en super bra dag!

 
Christina

Christina

28 oktober 2006 20:55

JA DU SER!!! Jättestort grattis till dig! MALLIG ska du vara nu. Skitmallig ;)

http://solusfemina.squarespace.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 26 januari 2012 00:18

Måste bara kolla om den fortfarande funkar den lilla bortglömda bloggen....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:29

Förra veckan var vi nere i Västerbotten hos sambons föräldrar. Eftersom de blir ett tag mellan gångerna man är ner så hamnar Nils automatiskt i super focus. En vecka där nere med människor som konstant roar honom till max, ja han är ju i himmelriket....

Av Sofia - 13 mars 2009 09:25

Jaha då var de ju då igår dags att åter ställa sig på vågen. Två veckr sedan sist, jag var säker på ett minus, men där fick jag mig! +1kg visade vågen och då vägde jag mig TRE ggr. Fy tusan också, men de är rödvecka så har jag tur beror pluset på det...

Av Sofia - 5 mars 2009 13:38

Det blir ingen vägning denna Torsdag då vi är nere i västerbotten hos svärfars. Till veckan blir det dock att kliva upp på vågen igen, hoppas de visar jätte minus då när det gått två veckor. Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från helgen, men det v...

Av Sofia - 26 februari 2009 18:58

Ja jag kör vidare på att väga mig på Torsdagar. Det är ju nudå vecka 2, men jag börjar med att redovisa förra veckans resultat.   Det blev en bra start med hela -1,9kg. Det får jag ju lov att vara nöjd med. Denna vecka blev det inte lika stort wow, m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se